Sekstips

Leren beffen van Goedele Liekens

Leren beffen van seksuologe Goedele Liekens

Seksuologe Goedele Liekens wil mannen beter leren beffen, want volgens haar valt er bij de meeste mannen nog heel wat bij te schaven aan hun technieken voor orale sex. Dat zegt ze vandaag in haar column voor NINA, het wekelijkse magazine van het dagblad Het Laatste Nieuws.

Volgens Liekens wordt er door mannen te vaak nog alleen maar gelikt, en dat terwijl goede orale sex bij vrouwen nog veel belangrijker is dan bij mannen. Een grote groep vrouwen is volgens haar namelijk alleen in staat om klaar te komen terwijl ze lekker worden gebeft en het is dus de verantwoordelijkheid van de man om daar zijn uiterste best voor te doen.

Beter leren beffen – Tips!

Liekens heeft wat hele concrete tips voor mannen die wil beter willen leren beffen.

  • Richt jezelf helemaal op de vrouw die je aan het beffen bent. Sta open voor de signalen die ze afgeeft zodat je vanzelf begint door te krijgen wanneer ze het hemels lekker vindt en wanneer het nog iets beter kan.
  • Gebruik niet alleen je tong om te likken, maar gebruik ook je vingers. Menig man zal dan direct denken dat er vingeren wordt bedoeld, maar vooral ook met je vingers haar schaamlippen en clitoris aaien en masseren is voor veel vrouwen enorm lekker.
  • Begin niet bij de clitoris want voor veel vrouwen is dat nog een veel te intens gevoel. Het kan ongemakkelijk voelen of zelfs pijn doen.
  • Speel met haar alsof ze je mooiste speelgoed is en geniet er zelf ook van om haar te plagen en haar steeds meer in de richting van een overweldigend orgasme te brengen. Want niets is zo’n grote afknapper als een man die alleen likt omdat het moet.
  • Wanneer een vrouw zichzelf op een bepaalde manier voor je positioneert, schuif dan niet met haar mee, want ze doet het waarschijnlijk vooral zodat je haar dan precies op dat ene lekkerste plekje zult raken.

Reacties

reacties