Opmerkelijk

Oudere man krijgt geen seks maar wordt beroofd

Taboe op ouderenseks doorbreken

Een man van 78 jaar uit het Belgische Lokeren dacht onlangs dat het de grootste geluksdag van zijn hele leven was. Er belden namelijk twee vrouwen bij hem aan die zeiden dat ze nogal opgewonden waren. Ze wilden graag seks met iemand en aanbellen bij een willekeurig huis leek hen daarvoor de beste oplossing.

De oudere man had wel oren naar een lekkere vrijpartij en nodigde de vrouwen dus meteen uit binnen te komen. Een van de twee vrouwen zei liever beneden te blijven, maar de andere vrouw wilde wel met hem mee naar boven. Eenmaal in de slaapkamer aangekomen leek ze toch weinig zin te hebben haar kleren uit te trekken en pas toen begon de man aan het verhaal van de vrouwen te twijfelen. Dus liep hij naar beneden waar hij zag hoe de daar achtergebleven vrouw zijn kasten aan het doorzoeken was.

Meteen wees hij de bij nader inzien toch niet zo vrijgevochten vrouwen de deur. Toen de man alle schade opnam bleken de vrouwen onder meer contanten voor een niet nader genoemd bedrag ontvreemd te hebben. Hij deed daarom aangifte bij de politie die zei de zaak in behandeling te nemen.

Omdat de man slechts een beperkt signalement kon geven van de vrouwen (hij had tenslotte geen van beiden naakt gezien) schat men de kans dat ze worden gepakt klein in. Toch blijkt zo maar weer eens: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo.

Reacties

reacties