Opmerkelijk

Openbare seks in park Berlijn

Openbare seks in park Berlijn

Ondanks een tegenvallende zomer (tot nu toe dan, we houden de moed erin!) razen de hormonen door menig lichaam. Dat zorgt de hele zomer al voor berichten waarbij mensen in het openbaar seks hebben met elkaar. Natuurlijk omdat ze zichzelf simpelweg niet meer kunnen bedwingen (wellicht heeft ook alcohol er iets mee te maken.)

Deze week bereikte ons een bericht uit Duitsland, om precies te zijn uit Berlijn. Daar werd een stel gefilmd door omstanders terwijl ze op klaarlichte dag in een park met elkaar de liefde aan het bedrijven waren. De video daarvan werd op LiveLeak geplaatst.

Op de videobeelden zien we hoe een man en een vrouw onder een boom aan het vrijen zijn. Dat elke voorbijganger ze kan zien lijkt ze niet te deren. Sterker nog, ze lijken het wel grappig te vinden wanneer er wat mannen bij ze komen staan.

De omstanders zijn overigens verre van ontsteld over zoveel vrijgevochtenheid, ze maken het koppel juist complimenten over hun frivole actie. Een van de mannen geeft de man van het koppel zelfs een vuurtje, voor de altijd fijne sigaret-na-de-seks.

Reacties

reacties