Opmerkelijk

Koppel gefilmd tijdens buitenseks op berg

Koppel gefilmd tijdens buitenseks

Er zijn weinig plekken op aarde waar je tegenwoordig nog je gang kunt gaan zonder dat je wordt bekeken door een camera. Daar kwam een Braziliaans stelletje onlangs ook achter toen ze buitenseks hadden boven op een berg.

Het stelletje dacht ver verwijderd van de bewoonde wereld ongestoord de liefde te kunnen bedrijven. Helaas hadden ze niet door dat er een webcam op de berg was geplaatst. Die camera zond elke seconde van hun vrijpartij uit op internet.

De man en vrouw hadden speciaal voor hun vrijpartij de Morro do Agudo berg beklommen. Die berg wordt normaal gesproken vooral gebruikt door paragliders. Speciaal voor hen is dan ook de webcam geplaatst. Daarmee kunnen ze thuis bekijken of het weer goed genoeg is om te gaan vliegen. De beelden die de webcam dit keer oppikte waren echter een stuk smeuïger.

Het gebeurt steeds vaker dat koppeltjes die aan buitenseks niet door mensen maar door aanwezige camera’s worden betrapt. Het bewijst dat je tegenwoordig jezelf niet meer al te snel veilig moet wanen voor priemende ogen.

Reacties

reacties