Opmerkelijk

Engelsman steelt sextoys van date en plast in haar bed

handboeien

Een onenightstand kan leuk en spannend zijn voor beide betrokkenen maar je moet wel oppassen wie je in huis haalt. Dat bleek vorige maand in de Engelse stad Leeds. Daar moet de 32-jarige Gareth Quinn de cel in omdat hij inbrak bij een vrouw met wie hij een seksdate had gehad. Hij stal haar sextoys en plaste over haar bed heen voor hij weer vertrok.

De man was kwaad omdat hij niet welkom was voor een tweede date, nadat hij wel al een onenightstand met de vrouw had gehad. Blijkbaar was hij daarbij niet zo goed bevallen, want zijn herhaalde verzoeken voor een tweede escapade werden door de vrouw genegeerd.

Dat kon de man niet verkroppen en daarom begon hij haar lastig te vallen. Ook plaatste hij haar adres en telefoonnummer op datingsites waardoor ze door andere mannen die seks zochten werd benaderd.

Daar was Quinn nog steeds niet content mee. Toen hij via Facebook zag dat de vrouw op weg was naar een feestje besloot hij bij haar in te gaan breken. Hij ging naar de slaapkamer en ontvreemdde daar meerdere voorwerpen, waaronder twee sextoys, tablets, een creditcard en een fles alcohol.

Nog steeds was zijn gekrenkte ego niet genoeg opgevijzeld en daarom besloot hij ook nog even over haar bed heen te plassen. Daarna vertrok hij weer huiswaarts.

Eenmaal thuis stuurde hij via Whatsapp foto’s naar de vrouw van het natte bed en de gestolen items. Ze begreep meteen van wie de berichten afkomstig waren. De politie vond de volgende dag bij een inval in zijn appartement inderdaad de sextoys en tablets, waarna hij werd gearresteerd. Hij krijgt drie jaar de tijd om in de gevangenis zijn zonden te overdenken.

Reacties

reacties