Algemeen

Madonna pijpt mannen die op Clinton stemmen

madonna

Zangeres Madonna, inmiddels alweer 58 lentes jong, is erg bang dat Donald Trump de volgende president van de Verenigde Staten wordt. Ze is daar zelf zo bang voor dat ze mannen die op Hillary Clinton stemmen orale seks aanbiedt. Dat beloofde Madonna onlangs tijdens een praatje in een comedyclub in New York.

Madonna was door haar vriendin, komiek Amy Schumer, gevraagd om voor haar comedyshow een inleidende speech te komen geven. Madonna zei dat iedere man die op Clinton zou stemmen een van haar vermaarde pijpbeurten zou ontvangen. “Ik neem de tijd voor je en maak oogcontact.” zei ze. “En ja ik slik ook alles door” voegde ze er nog aan toe.

Onlangs werd Amy Schumer tijdens een show in Florida door een deel van het publiek uitgejouwd toen ze Donald Trump een oranje monster noemde. De show moest korte tijd worden stilgelegd waarna meer dan 200 luidruchtige bezoekers uit de zaal werden verwijderd. Florida is een zogenaamde swing state, een staat waarin Democraten noch Republikeinen ver in de meerderheid zijn.

 

Reacties

reacties