Algemeen

Kriebels in Ahoy maakt Rotterdam weer wat spannender

Kriebels

Voor het eerst sinds 2008 zal er weer een erotisch evenement worden gehouden in Ahoy in Rotterdam. Het erotische evenement Kriebels is de eerste keer dat er een dergelijk evenement plaatsvindt in Rotterdam sinds de Kamasutrabeurs uit de havenstad werd geweerd door toenmalig burgemeester Ivo Opstelten.

Door een noodverordening uit te vaardigen wilde Opstelten een stokje steken voor de openlijke seks tijdens de Kamasutrabeurs. Dat lukte, want de Kamasutra week uit naar de Jaarbeurs in Utrecht, waar het evenement wel op prijs werd gesteld. Alhoewel de noodverordening nog altijd van kracht is durft Kriebels het toch aan om Rotterdam te kiezen als locatie voor het erotische evenement. Om de regels niet te overtreden zal er echter – in tegenstelling tot bij de Kamasutra – geen live seks plaatsvinden.

Kriebels wordt gehouden van donderdag 8 t/m zondag 11 december. Iedereen van 18 jaar of ouder is er welkom om te genieten van alles wat met erotiek te maken heeft. Af en toe is dat met een knipoog, want humor heeft ook een plaats gekregen op Kriebels. Er is ook niet uitsluitend oog voor heteroseksuele mannen en vrouwen want er wordt ook met nadruk gedacht aan lesbische, homoseksuele, biseksuele bezoekers en transgenders. Verder vind je er er alles over seksspeeltjes, lingerie (met lingerieshows) en nog veel meer.

Kaarten kosten in de online voorverkoop 20 euro per persoon. Wie aan de kassa betaalt in Ahoy is 25 euro per persoon kwijt. Meer informatie vind je op de website van Kriebels.

Reacties

reacties